Workshop

2022.11.08. 12:18

Egy délután Győrben, amikor bárki bepillanthat az informatika világába

kisalfold.hu

A programozó szakmát ismerheti meg mindenki, aki ellátogat november 10-én a Codecool programozóiskola rendezvényére. A tájékoztató mellett egy olyan workshoppal is készülnek, ahol mindenki megtapasztalhatja, milyen a gyakorlatorientált csapatmunka élménye és azonnali eredménye.

Hazánkban már ezer fölötti azok száma, akik elvégezték a képzést, a többi európai iskolájukból pedig több százan kerültek már a helyi – vagy akár a globális – munkaerőpiacra. Ezekről a tapasztalataikról olyan volt diákok számolnak be a találkozón, akik informatikai előképzettség nélkül kezdték el a programozó képzést, és ma már haladónak számítanak új szakmájukban.

Aki a workshop és az egyéni beszámolók után kedvet érez jelentkezni az iskola valamelyik képzésére, az akár helyben meg is teheti, de a szervezők mindenkit arra ösztönöznek, hogy a felmerülő összes kérdésüket tegyék fel a Codecool jelenlévő mentorainak, kollégáinak és egykori diákjaiknak. 

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, mely itt érhető el.

Helyszín: Bar of Legends, Győr, Bécsikapu tér 13.
Időpont: november 10., 16 óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában