Támogatott tartalom

2022.06.07. 11:35

Építs karriert a Heinekennél!

Talán azt gondolod, hogy a Heineken csak egy sörmárka? Valójában ennél sokkal több.

kisalfold.hu

Több mint 250 különböző márkával, több mint 70 országban vagyunk jelen. 150 éves történetünk során már sok mindent elértünk, mégis úgy érezzük, hogy még számtalan lehetőség áll előttünk. Legyen szó akár földrajzi területekről, márkákról vagy feladatokról, elkötelezettek vagyunk a Heineken következő nagy örökségének felépítése mellett olyan környezetben, ahol nagyra értékeljük a célokat, az innovációt, a sokszínűséget és a fenntarthatóságot.

A több mint 125 éves sörfőzési tapasztalatunk és nemzetközileg elismert márkáink révén a magyar piac meghatározó szereplői vagyunk. A Soproni Sörgyár 1895-ben kezdte meg tevékenységét − mintegy két évtizeddel azután, hogy későbbi anyavállalatunk, a Heineken megalakult 1873-ban Amszterdamban. Heineken Hungária néven 2004 óta működünk Magyarországon, és büszkén mondhatjuk el, hogy anyavállalatunk a világ második legnagyobb sörgyártójává nőtte ki magát az évek során. Célunk, hogy bebizonyítsuk: egy olyan tradicionális kategória, mint a sör, számos innovációs lehetőséget rejt. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, a sörfogyasztók nagy része nyitott az újdonságokra. 2017-ben a nagyüzemi sörgyártók közül elsőként mi léptünk ki a lager sörök világából a Soproni Óvatos Duhaj IPA bevezetésével, és az Óvatos Duhajok népszerűsége azóta is töretlen. Ezt bizonyítja az alkoholmentes termékeink, mint például a Heineken 0.0, a Natur Zitrone és a Soproni Radlerek elsöprő sikere is.

Mi a Heinekennél egy büszke család vagyunk, gazdag történelemmel és örökséggel. Szenvedélyünk a kiváló sörök főzése, hiszen ebben vagyunk a legjobbak. Ízig-vérig úttörők vagyunk, igazi vállalkozók, akik a jövőbe tekintenek. Összehozzuk az embereket, hiszen élményeket és emlékeket kapnak tőlünk. A Heinekennél nemcsak elfogadjuk a különbözőséget, hanem hiszünk is benne, támogatjuk és nagy hangsúlyt fektetünk rá a kollégáink, a termékeink és a közösségünk érdekében. A Heinekennél büszkék vagyunk arra, hogy egyenlő lehetőségeket biztosítunk mint munkáltató, függetlenül a származástól, bőrszíntől, vallástól, nemtől, nemzetiségtől, szexuális beállítottságtól, kortól, állampolgárságtól, családi állapottól, megváltozott munkaképességtől, nemi hovatartozástól.

Csatlakozz Te is a Heineken Hungária csapatához! Nyitott pozícióinkat megtalálod a karrierportálunkon: https://careers.theheinekencompany.com/Hungary

Amit kínálunk:
   • családias légkör, családbarát munkahely
   • remek csapat, szakértő kollégák 
   • karrierlehetőség
   • izgalmas, innovatív atmoszféra
   • magán-egészségbiztosítás
   • sörjuttatás (új termék bevezetésénél)
   • költségtérítés (helyközi utazás, saját gépkocsi használata, védőszemüveg)
   • szociális támogatás (vállalati hitel, munkabérelőleg)
   • díjazások (év/hónap dolgozója, félév embere, jubileum)
   • jutalom (bónusz, ötletláda jutalom, belső ajánlási program).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában