Hirdetés

2022.05.20. 13:45

OSI Food: csirkében nagy

A legjobb gyorséttermekben és áruházláncokban találkozhatunk az OSI Food Solutions Hungary minőségi hústermékeivel. Cégünknél változatos fizikai munkakörökbe várjuk a jelentkezőket.

260 főt foglalkoztató húsipari feldolgozó üzemünk 1988 óta van jelen Bábolnán, 2011-ben pedig jelentős bővítés történt, így – egy új gyártóegység felépítésével - dupla gyártókapacitással termelünk. Az OSI cégcsoport, a világ egyik vezető nemzetközi húsipari vállalatának tagjaként prémium hústermékeket állítunk elő, jelenleg évi 21 ezer tonna kiváló minőségű csirke nugget, húspogácsa és egyéb hústermék készül nálunk két gyártósoron. Gyorsfagyasztott, natúr és panírozott termékeinkhez az alapanyagot hazai, GMO-mentes tenyésztést garantáló beszállítóktól szerezzük be. Az előállított termékeket 18 országban értékesítjük, az export aránya 90%.  

Dolgozóinknak cafeteriát, havi és éves bónuszt, valamint kedvezményes vásárlási lehetőséget nyújtunk a cég termékeihez, emellett heti három gyümölcsnappal járulunk hozzá az egészségükhöz. A környező településekről buszjáratot biztosítunk a bejutáshoz, s lehetőség van hétvégi túlórázásra is, amely további jövedelemnövekedést jelent. Stabil munkahelyet kínálunk, a folyamatos megrendeléseknek és stabil vevőkörünknek köszönhetően cégünket a pandémia sem vetette vissza a termelésben.   

Üzemünkben több fizikai munkakörbe várjuk a jelentkezőket. Keresünk gyártósori dolgozókat, csomagoló munkakörbe hölgyeket, a raklapos termékek rakodásához pedig férfiakat. Ezekben a munkakörökben is van előrelépési lehetőség, a munkájukra igényes dolgozók nagyobb felelősséggel és összetettebb feladatokkal járó munkakörökre pályázhatnak, a gyártósoron dolgozók például minőségellenőrré léphetnek elő. Keresünk továbbá elektromos karbantartót – villanyszerelő végzettséggel -, valamint gépkezelőket is, utóbbiaknál a szakirányú képzettség sem feltétlenül feltétel, bár kétségkívül előnyt jelent.

Címkék#Karrierpiac

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában