Hirdetés

2022.05.17. 16:45

Adient: a legnagyobbaknak szállítunk

A fémmegmunkálás és összeszerelés széles technológiáját sorakoztatja fel az Adient Hungary Kft. két móri gyára, amely többek között a Mercedes, a Volvo, és a BMW márkákat látja el ülésvázakkal és alkatrészekkel.

Az Adient multikulturális csapatát több mint 1000 munkavállaló alkotja. Vállalatunk egyik alapelve a sokszínűség, üzemeinkben egyaránt foglalkoztatunk tapasztalt szakembereket és fiatal tehetségeket. Fiatal gyárunkat hihetetlenül nagy energiákkal és összefogással állítja csapatunk növekvő pályára: újabb gyártósorok, műszakok indításával. Arra törekszünk, hogy az akadályok leküzdésével a környék egyik legjobb munkahelyévé váljunk. 
Három egyetemmel állunk duális partneri kapcsolatban, hiszünk benne, hogy az elmélet és a gyakorlat ily módon való összekapcsolása segíti a frissen diplomázott kollégák munkahelyszerzési esélyeit. Célunk, hogy minden munkatársunk legjobb képességeivel és tudásával járuljon hozzá vállalatunk sikereihez.

Mór1 gyárunk két épületében személyautók első ülésvázai illetve annak komponensei készülnek. Míg az egyes épületet zömmel a BMW, Daimler, Volvo és Renault autógyáraknak szánt termékek előállításához szükséges gépek foglalják el, addig a kettes épület teljes egészében a VW csoport komponenseit gyártó berendezéseinek ad helyet. Üzemünk a fémmegmunkálás és összeszerelés széles technológiáját felsorakoztatja. Megtalálhatóak többek között hegesztés különböző módozatai (fogyóelektródás ívhegesztés, ellenálláshegesztés, ill. lézerhegesztés), továbbá a szegecselés, a félautomata, illetve teljesen automata szereléstechnológiát reprezentáló gépek. Mindkét épület rendelkezik egy-egy nagyteljesítményű kataforetikus festővel is, melyek biztosítják a fémszerkezetek korrózióállóságát.

Mór2 gyárunk egy globális méretű program európai tagja, ahol az új generációs Mercedes és BMW márkájú autókhoz készítünk ülésszerkezeteket. Teljes gyártási láncunk felölel különböző típusú hegesztési munkálatokat, merülőkádas festő tevékenységet, valamint változatos összeszerelési műveleteket. Európában a legkorszerűbb, félautomata gyártósorokon állítjuk elő vevőink számára a kiemelkedő minőségű termékeket. Épületünk nagyon fiatal, jól felszerelt, korszerű környezetet biztosítva valamennyi munkavállalónk részére.

Elérhetőségek:
Adient Hungary Kft.
8060 Mór, Hammerstein utca 2.
22/561-200
www.adient.com/hungary

Adient Mezőlak Kft.

Gyárunk különlegessége, hogy egy kis vidéki településen, Mezőlakon található, ahol a hagyomány és technológia találkozik.
Ülésmagasság-állítók, ülés dőlésszög- állítók és ülés zárszerkezetek gyártásában mi vagyunk a világelsők. Tevékenységünk fő profilja az összeszerelési folyamat, ami kézi, félautomata és teljes automata sorokon történik. A magas technológiai színvonalú lézer- és AWI-hegesztés mellett préselést, szegecselést, csavarozást és összeszerelést végezünk, soraink automata gyártósorai PLC- és robotvezéreltek.
A világ, legnagyobb autóipari gyártóival dolgozunk együtt, mint az Audi, a Ford, a Mercedes, a Toyota, a Mazda, a Tesla, a BMW, és a Volkswagen, a legkülönbözőbb járműkategóriákban (személyautók, kamionok, CUV/SUV).
Büszkék vagyunk rá, hogy mezőlaki gyárunkban valósulhatott meg a teljesen holtjátékmentes háttámla-állító termékcsalád kifejlesztése. Ez az innováció magyar és német kollégák közös munkájának eredményeként valósult meg.
Az Adientnél fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást is, ennek jegyében önkéntes programokkal segítjük a településeket. Ilyen „Blue Sky” programunk, amelynek különlegességét az adja, hogy munkatársaink ötletei alapján valósítunk meg projekteket a környező településeken.

Elérhetőségünk:
Adient Mezőlak Kft. 
8514 Mezőlak, Petőfi Sándor utca 92/A
89/558-558
[email protected]
www.adient.com/hungary/mezolak

(X)

 

Címkék#Karrierpiac

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában