Hirdetés

2022.05.13. 10:20

A Te fejlődésed, a Mi fejlődésünk - Fejlődj a Rába csapatával

Generációk számára jelent különleges fogalmat a Rába név Győrben. Az 1896-ban alapított vállalatcsoport több mint egy évszázados történetében több periódusban is Közép-Európa elismert járműgyártói közé tartozott, és számos technikai bravúrt hajtott végre. A Rába a szakmunkások beiskolázásától egészen a doktori fokozat megszerzéséig felépített életpályamodellt kínál a fiatalok számára. A vállalatnál kiválóak az önmegvalósítási és karrierépítési lehetőségek. A munkavállalók fejlesztési elképzelései erkölcsileg és anyagilag is elismerésben részesülnek.

A győri székhelyű Rába Csoport Magyarország egyik legnagyobb gyártó vállalata, mely három üzletággal rendelkezik: a Futómű, a Járműalkatrész, valamint a Jármű üzletág. Az egyes részlegek üzemeiben haszongépjárművekhez, mezőgazdasági erőgépekhez és földmunkagépekhez futóművek, futómű főegységek és alkatrészek, haszon- és személygépjárművekhez alkatrészek, illetve speciális járművek készülnek. A cégcsoport zászlóshajója a Futómű üzletág, mely a cég teljes árbevételének jelentős részét produkálja. Az üzletág nagy kovácsüzemmel, komplett alkatrész-megmunkálással és futómű szereldével rendelkezik. Évente mintegy 120 ezer nehéz-tehergépjárműbe kerül Rába-kulcsalkatrész vagy komplett futómű. A Rába közel több mint 1400 embert foglalkoztat, árbevételének meghatározó része az Európai Unióba és az Egyesült Államokba irányuló exportból származik.

Gyakornoki programok

Olyan tehetséges, BSC vagy MSC szintű hallgatók jelentkezését várjuk, akik szeretnének területükön kiemelkedően sikeresek lenni. A pályázónak lehetősége nyílik hosszútávú szakmai fejlődésre és szakmai tapasztalat szerzésére. Legyen az kötelező szakmai gyakorlati idő 6-14 hét megszerzése, vagy –PRACTING* ösztöndíj program keretében.

Szerezd meg nálunk gyakorlati tapasztalatod!

Műszaki területen: villamosmérnök, közlekedésmérnök, járműmérnök, gépészmérnök, mérnök-informatikus, informatikus

*Mit jelent a PRACTING? 

A közhasznú PRACTING Alapítvány pályázata, mely „PRACTING gyakorlatorientált képzés" projekt keretében - a Széchenyi István Egyetem hallgatói részére minimum három hónapos időtartamú szakmai gyakorlaton történő részvételre ad lehetőséget függetlenül attól, hogy tanulmányod melyik szakaszában jársz. A képzés során ösztöndíj programban is részesülsz.

Kiknek szól a PRACTING?

Minden olyan Széchenyi István Egyetemen aktív hallgató részére, akik az egyetem mellett legalább heti 3 munkanapot tud vállalni.

Szakmai tanulók részére-duális képzéseink

  • Az iskolapadban megszerzett elméleti tudásodat elkezdheted igazi munkakörülmények között kiegészíteni
  • Szakmunkás bizonyítványod megszerzése után, már valós szakmai gyakorlattal is rendelkezni fogsz
  • Sikeres szakvizsgákat követően a RÁBA munkahelyet is biztosíthat számodra
  • A program teljes időtartama alatt havi juttatásban részesülsz

Kinek ajánljuk képzésünket?

  • Szakközépiskola gépészeti szakában tanuló 9. osztályosok részére, akik az ágazati vizsgát letették
  • A szakmád mellé valós szakami tapasztalatot is szereznél
  • Fontos számodra, hogy iskola mellett megismerd a munka világát

Tele vagy ötletekkel?

A Rába egy olyan hely, ahol hisszük, hogy lehetőséget kell teremtenünk kollégáink szakmai fejlődésére. Hiszen mindenkiben ott rejlik az újítás ereje, így együtt folyamatosan fejlődünk.

Benned is megvan mindez!

Nézz szét karrieroldalunkon és küld el jelentkezésedet: 
https://karrier.raba.hu/

Címkék#Karrierpiac

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában