Rendezvény

2022.04.08. 09:15

Kisalföld Karrierpiac - A jelen cégeitől a jövő munkavállalóinak

Változik a gazdaság, fejlődik a technológia, ezzel együtt változik a munkaerőpiac, a munkáltatók és a munkavállalók igényei is. Bármelyik oldalon állunk, egyre nehezebb alkalmazkodni a jelenhez, és főként a jövőhöz. Ebben segít a Karrierpiac, a Kisalföld régiós állásbörzéje és hozzá kapcsolódó print és online kiadványa.

kisalfold.hu

A Kisalföld Karrierpiac

 

Mi a célunk?

 

Az, hogy segítsük a vállalkozások munkaerő-tervezését, a legalkalmasabb munkatársak felkutatását, kiválasztását, megteremtsük a munkaadók és munkavállalók közötti informális és személyes kapcsolatok lehetőségét.

 

Mit kínálunk?

 

Többrétű megjelenést: részvételi lehetőséget győri állásbörzén, hirdetési felületet magazinunkban, amely a Kisalföld napilap valamennyi előfizetőjéhez eljut.

Kiket várunk kiállítóként?

 

A régióban működő multinacionális cégeket, a helyben prosperáló vállalatokat Győrtől Mosonmagyaróvárig, Kapuvártól Sopronig, Tatabányától Szombathelyig. Azokat a cégeket, amelyek a hagyományos csatornákon keresztül már képesek kellő hatékonysággal munkaerőigényüket kielégíteni. Kiállítóink interaktív módon is bemutatkozhatnak, megmutathatják, milyen lehetőségeket nyújtanak leendő dolgozóiknak. Mivel a helyszínként szolgáló Olimpiai Sportpark közkedvelt rendezvényhelyszín Győrben, ennek köszönhetően olyan látogatókra is számítunk, akik egy kötöttebb, „hivatalos” rendezvényen nem szívesen jelennének meg.

 

Kiket várunk látogatóként?

 

A Karrierpiac - a hasonló jellegű rendezvényektől eltérően - nem csupán egyetlen célcsoport, hanem minden korosztály igényeit kiszolgálni hivatott – legyen szó hosszú ideje álláskeresőkről, fiatalokról, a munkaerőpiacra visszatérő édesanyákról vagy olyan aktív dolgozókról, akik szívesen váltanának, akár nemcsak munkahelyet, de szakmát is. A megcélzott korosztály is széles, a továbbtanulás, szakmaválasztás előtt álló diákoktól a nyugdíjas szövetkezeteken keresztül elhelyezkedő idősebb munkavállalókig.

 

Mit nyújt a kiadványunk?

 

A jövő munkavállalóinak, a jelen és a jövő munkahelyeiről szól. Kiállítóink bemutatkozása és ajánlatai mellett a cikkeinkből kiderül, milyen készségekre és képességekre van szükség a jövő munkahelyein, s milyen trendek befolyásolják a mai munkaerőpiacot. Karrier piac kiadványunk online változatban is elérhető, biztosítva a minél szélesebb körű és hosszabb távú elérést.

 

Kisalföld Karrierpiac – a jövő munkahelye

 

További információ, jelentkezés
 

 

A helyszín


 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában