Elismerés

2022.01.27. 09:29

Nemzetközi díj a fertőszentmiklósi igazgatónak

Minden évben január 23-án hirdetik ki azon munkatársak nevét, akik figyelemre méltó teljesítményükkel kitűntek a VELUX Magyarország Kft.-t is tulajdonló VKR Csoport közel 15 ezer kollégája közül.

Munkatársunktól

A felvételen Varga Zsuzsanna termelési igazgató, a VKR-díj nyertese és Graham G. Johnstone ügyvezető igazgató.

Az idén, tizenkettedik magyarként a fertőszentmiklósi Varga Zsuzsanna, a hazai szerelőüzem termelési igazgatója is megkapta a különleges díjat. Elhivatottság, lojalitás, az elvégzett munka minősége, hatékonysága, találékonyság, kezdeményező- és segítőkészség, valamint a munkatársakat is magával ragadó lelkesedés. Ezeket a szempontokat veszik górcső alá a dán kuratóriumban, amikor a kiemelkedő teljesítményt díjazzák. „A cégcsoport alapítójának, Villum Kann Rasmussen születésének évfordulóján, január 23-án hirdetjük ki a VKR-díjak nyerteseit. A díjazottak a vállalatcsoport bármely részlegéről és pozíciójából érkezhetnek. A maguk területén mind egyedit és kimagaslót alkotnak. Idén tizennégy kollégát díjaztak világszerte” – kezdi a beszélgetést Graham G. Johnstone, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A hazai VELUX vállalat bővelkedik az elkötelezett, tehetséges kollégákban. „Eddig tizenegy magyar munkatársunk vehette át a nívós díjat. Ez világszinten is rendkívüli teljesítmény. Kiválóan indul a 2022-es év” – folytatta az ügyvezető igazgató. Varga Zsuzsanna 22 évvel ezelőtt minőségellenőrként kezdte a pályáját a magyar vállalatnál. Kívülről-belülről ismeri a szervezetet, és ma az összeszerelő üzem termelési igazgatója. Kiváló vezetői és kommunikációs képességekkel bír. Mindig készen áll arra, hogy tanácsot és útmutatást nyújtson a kollégáinak a problémák kezeléséhez. Nagyszerű csapatjátékos, a vezetőség elkötelezett és tehetséges tagja.

 

A felvételen Varga Zsuzsanna termelési igazgató, a VKR-díj nyertese és Graham G. Johnstone ügyvezető igazgató.

„A termelési területek csapatát ő kovácsolja egy erős, egységes egésszé. Ő az a típusú alkalmazott, aki a VELUX-ot erős vállalattá és nagyszerű munkahellyé teszi. A VKR-díj nemcsak a díjazottnak járó megtiszteltetés, hanem a hazai vállalat valamennyi munkatársát is büszkeséggel töltheti el, hiszen közel 15.000 kolléga közül vállalatunk egyik munkatársát díjazták kiemelkedő teljesítménye okán. Ritka pillanat és különös öröm számomra, amikor egy vezetőt díjaznak, mivel az ő sikere nem valósulhatott volna meg a beosztottai és közvetlen munkatársai támogatása nélkül. Az ő teljesítménye a csapatának a lenyomata. Egy magányos játékos sose érdemelhetné ki a VKR-díjat, hiszen annak feltétele, hogy a díjazott pozitív hatással legyen a környezetében dolgozókra, akiket ezzel jobb teljesítményre sarkall. Én személy szerint mindenkit arra biztatok, aki kollégája, barátja, de akár csak ismerőse Zsuzsának, hogy gratuláljon neki személyesen ehhez az elképesztő teljesítményhez, mert nem mindennap fordul elő ilyen elismerés az ember életében” – zárja a beszélgetést Graham G. Johnstone.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában