PR-cikk

2021.12.17. 00:00

Harminc éve az autósokért Győrben

A dinamikusan fejlődő Győri Autóközpont Zrt. a megyeszékhely legrégebb óta működő autószervize. A jelenlegi telephelyen létrejött hajdani AFIT akkoriban modernnek számító győri szervizét 1970 szeptemberében adták át.

Fotós: CSAPO BALAZS

A patinás múltra építkezve, a meglévő tudást a piaci igényekhez igazítva jött létre harminc évvel ezelőtt a Győri Autóközpont, amely 2017 óta magyar magántulajdonban lévő zárt körű részvénytársaságként működik.

 

− Társaságunk 1992 óta végzi a Mercedes-Benz típusú személy- és haszonjárművek javítását, valamint az eredeti, gyári alkatrészek értékesítését mint felhatalmazott Mercedes-Benz-márkaszerviz. Ügyeleti szolgálatunk a nap huszonnégy órájában az ügyfeleink rendelkezésére áll a régióban – mondja Baranyai Károly vezérigazgató. − A Suzuki járművek értékesítése, karbantartása, garanciális és garancián túli javítása, illetve alkatrészellátása szintén 1992 óta tartozik az alaptevékenységünk közé. A jármű-értékesítéshez kapcsolódóan finanszírozási és biztosítási tevékenységet is közvetítünk.

A cég 2004 óta tagja a Bosch Car márkafüggetlen nemzetközi szervizhálózatának. Ez jelentős műszaki, diagnosztikai és alkatrészbeszerzési hátteret biztosít a járművek szakszerű, a mindenkori gyári előírásoknak megfelelő karbantartásához és javításához. – Foglalkozunk karambolos járművek karosszériájának és fényezésének javításával is. A karambolos járművek kárfelvétele és biztosítási ügyintézése itt helyben történik. A szolgáltatásaink között szerepel a személy- és tehergépjárművek hatósági műszaki vizsgáztatása, a gumiszerelés és -javítás, a tachográfok illesztése és hitelesítése, a Thermo King raktérhűtők szervizelése és javítása, az állófűtés-berendezések szerelése és javítása – teszi hozzá a vezérigazgató.

 

A sikerek mozgatórugója a szakértő és elkötelezett munkatársi csapat. Fontosnak tartjuk a jövő szakembereinek képzésében való részvételünket, hiszen a kellő tudással rendelkező munkavállalók nagyon keresettek ma a piacon. A Győri Szakképzési Centrum Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégiummal hosszú évek óta együttműködünk. Több ott szakmát szerzett diák ma már oszlopos tagja a csapatunknak.

 

Piaci helyzetük növelésének kulcsa a korrekt üzleti magatartás, a gyors, pontos és rugalmas kiszolgálás, a szakmai megfelelés, az elkötelezettség a hatályos jogi és műszaki szabályozás szerinti működésre, a környezet tisztaságának megőrzésére. – Nálunk harminc éve az ügyfél van a középpontban: egy helyen megtalálja mindazt, amire az autójának szüksége lehet − említi végül Baranyai Károly vezérigazgató.

 

Központi telefonszám: +36-96/514-616.

 

Központi e-mail-cím: [email protected]

 

 

 

 

Címkék#PR-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában