ingyenes kiadvány

2021.03.12. 14:07

Megjelent a győri Szuperinfó legújabb száma – lapozza digitálisan

Ízelítő lapunkból.

kisalfold.hu

Egy–két csészényi még egészséges

Sokan imádják a kávét: azzal indítják a reggelt, majd a nap folyamán is megisznak még két-három, netán több csészével. A túlzott fogyasztása azonban káros hatással van az egészségre, bármennyire is úgy gondolják, hogy csak az álmosságot űzik el vele.

Az 1848-as forradalom a modern Magyarország előszobája volt

1848. március 15-ére és az akkor harcoló egykori politikusokra, katonákra innen a 21. századból úgy kell tekintenünk, mint olyan hősökre, akik azokért a jogokért harcoltak, amiket ma természetesnek tekintünk – mondta Katona Csaba történész, a Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézetének tudományos munkatársa az ünnep kapcsán lapunknak adott interjújában.

Könyvajánló: Zárt ajtó mögött

Kedves Olvasó! Szabó Magda: Az ajtó című regényének elolvasása kihagyhatatlan, de készüljön fel rá, megrázó történet!

Tízből kilenc embert be kellene oltani, hogy vége legyen a járványnak

A koronavírus ellen akkor alakulhat ki a nyájimmunitás, ha világszerte az emberek kilencven százalékát beoltják – vélekedik dr. Duda Ernő, a Szegedi Tudományegyetem orvosi karának professor emeritusa. Az immunológus szerint az sem elég, ha valaki átesett a betegségen, a legbiztonságosabb az, ha mindenki megkapja a vakcinát.

Részletek itt:

https://issuu.com/szuperinfoweb/docs/sg0312

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában