Ingyenes kiadvány

2021.01.18. 17:52

Izgalmas olvasnivalókat kínál a LajtaPress legfrisebb száma! Lapozzon bele

kisalfold.hu

Változtak a drónozással kapcsolatos szabályok

Január elsejétől változott a drónokkal, azaz a pilóta nélküli légijárművekkel kapcsolatos állami szabályozás. A legfontosabb, hogy mostantól minden drónt regisztrálni kell, és csak a HungaroControl applikációjával lehet reptetni azokat. Ami viszont nem változott: továbbra is engedélyt kell kérnie annak, aki lakott területen belül emeli magasba a rendszerint fotózásra, videózásra használt eszközt.

Következetesség a párkapcsolatban

Az utóbbi időszakban számos párkapcsolati mediációra érkező kliensemnél kerültek felszínre olyan problémák, amelyek a következetesség kérdéskörével függenek össze. Írásomban ezt járom egy kicsit részletesebben körbe, miközben igyekszem rávilágítani, hogy miként tudunk fejlődni ezen a területen.

Téli berek, testes nedűk – januári borajánló

Habár vége az ünnepi kötelező evés-ivásnak, és szilveszter éjjelén sokan megfogadták, hogy most egy darabig aszkéta módra hátat fordítanak a földi javaknak, azért ilyenkor is érdemes – természetesen mértékkel – kipróbálni néhány izgalmas tételt, vagy egyszerűen csak készíteni egy jó kis forralt bort.

Részletek itt >>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában