Belvárosi kereskedelem

2020.05.28. 15:06

Várker Kör – 30 ezer kupont terveznek kiadni a vállalkozók Sopronban

A Soproni Kereskedelmi és Iparkamaránál járt a Várker Kör elnöke és alelnöke. Közösen kerestek új lehetőségeket a belvárosi kereskedelem és szolgáltatás megújítására.

Bódvai Ildikó

opron belvárosa pedig alkalmas arra, hogy újra a kereskedelem és a szolgáltató szektor egyik központja legyen.

Fotó: Archív felvétel/Magasi Dávid

A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Horváth Vilmos, valamint az elnökség tagjai fogadták a várkerületi kereskedők és szolgáltatók képviselőit. A közel huszonöt tagot számláló Várker Kör elnöke és alelnöke arról egyeztettek, hogy mivel tudja segíteni a kamara a vállalkozókat ebben a nehéz gazdasági helyzetben. Közösen keresték az új lehetőségeket a belvárosi kereskedelem és szolgáltatás megújítására.

opron belvárosa pedig alkalmas arra, hogy újra a kereskedelem és a szolgáltató szektor egyik központja legyen. Fotó: Magasi Dávid

Megállapodtak abban, hogy a cél közös, Sopron belvárosa pedig alkalmas arra, hogy újra a kereskedelem és a szolgáltató szektor egyik központja legyen. A kamara partner lesz a lakosság felé eljuttatandó üzenetek kommunikálásában is. Harmincezer olyan kupont terveznek ugyanis a vállalkozók kiadni, amiket a Várker Körhöz tartozó üzleti egységekben lehet majd levásárolni.

A Várker Kör a megoldást mindenképpen az összefogásban látja. A vírushelyzet miatt az emberek még mindig óvatosak, de az élet azért újraindult. A kereskedők, vendéglátósok, szolgáltatók mindenkit arra biztatnak, hogy a helyi üzleteket, vállalkozásokat részesítsék előnyben, mert azzal munkahelyeket védenek és a város fejlődését is segítik. A kamara is erre kéri Sopron polgárait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában