Helyi gazdaság

2016.12.13. 11:42

Nem minden nyugdíjas kapta meg a 10 ezer forintot

A posta hétfőn elkezdte kézbesíteni a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt, többen viszont csak az összeg felét kapták meg.

A posta hétfőn kezdte el kézbesíteni a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt, több olvasó viszont arról számolt be, hogy az ígért összeg felét kapták meg - közölte az atv.hu. 


Egyikük azt írta, hogy ő és édesanyja is csak két darab kétezer és egy darab ezer forintos utalványt találtak a borítékokban. A Miniszterelnökségnél a portál kérdésére közölték, a hiányzó utalványok problémája nem az ő hatáskörük, hanem a Magyar Postáé.


A beszámoló szerint a postánál is zárt ajtókba ütköztek, a Magyar Posta sem tartja hatáskörének, hogy mennyi utalvány kerül a borítékokba, hiszen ők „"csak kézbesítenek".


Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a köztévében azt mondta, az Erzsébet-utalványt tartalmazó borítékban három utalványszelvény található, amelyek egyenként két utalványt tartalmaznak, 1000 és 2000 forintos címletekben, összesen 10 ezer forint értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában