Helyi gazdaság

2014.08.13. 08:22

Ismét meghirdeti a Malév vagyonát

A felszámoló elsősorban az egész csomagra várja az ajánlatokat, de ezúttal részajánlatok is lehet tenni. Az utolsó Malév-gép például 1 millió 750 ezer dollár.

Sokadszorra ismét meghirdeti csütörtökön a Malév vagyontárgyait a nemzeti légitársaság felszámolója, a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit (NRN) Zrt. - írja a Világgazdaság szerdai számában.

A lap írása szerint a felszámoló elsősorban az egész csomagra várja az ajánlatokat, de ezúttal részajánlatok is lehet tenni, az utolsó Malév-gépet 1 millió 750 ezer dollárért hirdetik meg, a balatonlellei üdülőért 323 millió forintot remélnek, a csomag jelentős részét pedig a különböző cégekkel szembeni, összességében milliárdos követelések alkotják.

A felszámolás határidejét a bíróság nemrégiben az év végéig meghosszabbította, és mivel mostanában semmit sem sikerült értékesíteni, a felszámolás akár 2015-ben is folytatódhat - írja a Világgazdaság megemlítve, hogy a felszámolás elrendelése óta több mint két év telt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában