Premier

2019.11.11. 13:56

London titkos világába repít Lakatos Levente új regénye, a Vörös 

Egy londoni bordélyház sötét, izgalmas világába, az angliai magyarok közé kalauzol legújabb könyvében Lakatos Levente. Az ötszörös Aranykönyv-díjas közönségkedvenc szerző Vörös című regényében a szerelem és a bűn összefonódik, egy romantikus történet és egy végtelenül izgalmas krimi elegyét kapják az olvasók, akik már hónapok óta várják a könyv megjelenését.

kisalfold.hu

Lakatos Levente népes rajongótábora már jó ideje várja, hogy megjelenjen a szerző új könyve, a Vörös, amely egy teljesen új világba viszi az olvasókat. A Vörös főhőse Boros Botond, és a szerző tőle szokatlanul most egyetlen szemszögből, a férfi szemszögéből viszi végig a történetet. A könyv a londoni magyarok kicsit zárt világában játszódik, a főhős közel egy évtizede él Angliában, ahol egy jól menő cég vezetője, felesége pedig egy angol milliárdos lánya. A csillogó felszín alatt azonban titkok és bűnök rejlenek, a magánéleti szálak bonyolultabbak annál, ami látszik, és a krimivonal is erős a kötetben, amely előkelő helyet foglal el az előrendelési listákon.

A könyvet természetesen kutatómunka előzte meg, hosszabb időt töltöttem el a brit fővárosban, hogy hitelesen tudjak beszámolni róla az olvasóimnak. A történet egyik szála egy londoni bordélyházban játszódik, ahol magyar lányok dolgoznak és szintén magyar a madame, aki az egyik fő karakterem – árulta el Levente. – Természetesen ezt a világot is feltérképeztem, a szereplőt egy valós személyről, egy ismerősről mintáztam, de természetesen megváltozattam az apró részleteket.

A Vörösben az író lemezteleníti a főhős lelkét, igazi lélektani és bűnügyi regényt ígér az olvasóknak. A könyv november 7-én kerül a boltok polcaira, a szerző pedig a megjelenéssel párhuzamosan országos dedikáló turnéra indul. A rajongók Budapesten kívül Szegeden, Debrecenben, Tatabányán, Kecskeméten és Székesfehérváron is találkozhatnak Leventével.

 

A könyv tartalmából:

Aki rám néz, erős, határozott férfinak lát. Aki beszél velem, azt gondolja, könyörtelen vagyok. Pedig nekem is vannak gyenge pontjaim. És az a lány a kupiból közéjük tartozik… Boros Botond kilenc éve döntött úgy, hogy szülőhazájából menekülve egy másik ország fővárosában, Londonban próbál szerencsét. Számításai bejöttek, ma egy jól menő cég vezetője, és egy angol milliárdos lányának a férje. A vérbeli alfahím élete első ránézésre tökéletesnek tűnhet, valójában azonban szenved, és a sikerei ellenére magányos. Igazi barátok híján a gondjait magába és alkoholba fojtja, ám amikor összehozza a sors a magyar lányokat foglalkoztató bordélyház új recepciósával, telefonbeszélgetéseik közben megnyílik a csilingelő hangú idegennek.

Vajon az őrültségnek tűnő bizalom a teljes összeomláshoz vagy egy mindent elsöprő, vakon indult szerelemhez vezet?

Az ötszörös Aranykönyv-díjas Lakatos Levente új regényében a modern romantikus regények és a mellbevágó krimik világát elegyítve kalauzolja el olvasóit egy irigyelt, befolyásos férfi lelkének legmélyére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában