Szemét a zöldben

2020.04.22. 21:46

Kisebb hulladéktelepet hordtak össze Ravazd határában – fotók

Akik ezt tették a környezettel, méltó büntetést érdemelnének. Minimum több száz ezer forintosat.

Tudósító

„Ravazd és Tarjánpuszta között kirándultunk a családommal. A gyermekem előre futott és tájékoztatott engem és a feleségem, hogy mi van a az út mellett. Oda értünk és megdöbbenve láttuk, hogy milyen állapotok vannak ott. Minden nemű hulladék megtalálható volt ott: gumiabroncs, építési törmelék, műanyag, üveg, fém, papírhulladék és ami a legjobban feldúl bennünket: nagyon sok gumi óvszer volt a földön.

Nagyon felháborító, hogy az emberek milyen primitívek. Remélem azzal, hogy látja majd az önök újságjában bűntudat merül fel valamint azt, hogy megkapja a méltó büntetését. A bolygónk így is hatalmas változásokon megy keresztül, amelyekre mi emberek úgy válaszolunk, hogy még jobban szennyezzük a környezetünket.

Fotók: Tudósító

A pontos GPS koordináta: 47.497661, 17.774974 (47°29'51.6”N 17°46'29.9„E). Régen nagyon szép környezetben lehetett itt sétálni mára sajnos megváltozott” – írta Olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában