Közös kampány a győri rendőrökkel

2020.10.18. 06:58

Kerékpározz biztonságosan 2020 – Töltsd ki a totót és nyerj értékes bringát! – mutatjuk a 2. feladatsort

A Győri Rendőrkapitányság és a Kisalföld közlekedésbiztonsági vetélkedőjének nyereménye egy Magyarországon gyártott Neuzer kerékpár. Játékunkban 6 éves gyerekek már részt vehetnek, a felső korhatár 18 év.

kisalfold.hu

20200914 Zalaegerszeg Űrhajós óvoda kresz pálya átadás Kerékpáros tanpálya a Landorhegyi Óvoda Űrhajós utcai tagóvodájában. Az átadási ünnepségen részt vett: Balaicz Zoltán polgármester Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, Bognár Ákos, a városrész önkormányzati képviselője Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Forrás: Mediaworks-archívum

Fotó: Katona Tibor

A vadonatúj bringát a helyesen ikszelő diákok között sorsoljuk ki. Három héten át három feladatlapot közlünk. Játékunkban 6 éves gyerekek már részt vehetnek, a felső korhatár 18 év. A megfejtéseket november 2-ig várjuk.

Felvételünkön a főnyeremény, a Neuzer Nelson típusú bringája. A kerékpárt a rendőrség ajánlotta fel. Ha a díjat fiú diák nyeri, akkor a képen látható lány kerékpárt igény esetén fiú bringára cserélheti.

 

Ha digitálisan oldjátok meg a totót, fontos, hogy a szülői beleegyező nyilatkozatot ez esetben is nyomtassátok ki lapunkból és postázzátok. A totókban található és letölthető dokumentumot kérjük, a Kisalföld címére adjátok fel: 9021 Győr, Újlak u 4/A.

Szülőktől, felnőttektől „ér” segítséget kérni: a játékunk egyik célja, hogy a diákok beszélgessenek a KRESZ-ről, a közlekedési szabályokról. A kampány idején kerékpárosokat érintő közlekedésbiztonsági írásokat is olvashattok, amelyekben helyi témákkal, problémákkal foglalkozunk. Az első írást ide, a másodikat ide kattintva találjátok. Az első totót pedig itt tölthetitek ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában