Ambivalencia, Patyolatfekete és Szirén

2021.01.14. 14:17

Győri diákok nemzetközi táncverseny döntőjében mutatják meg tehetségüket – szavazzanak rájuk!

Tizenkét országból 24 produkciót válogattak be az Orkesztika alapítvány versenyének döntőjében. Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium két jelenlegi és egy volt tanulójának produkciója is megméretteti magát csütörtökön és pénteken.

Dániel Viktória

Jávori Lili

A nívós gálaest keretében bemutatott előadásokat a szakmai zsűri mellett a közönség is értékelheti. Dreczó Tibor a győri Tánc- és Képzőművészeti iskola igazgatója elmondta: a gyakorlott műértők mellett a laikusoknak is kiváló szórakozás nyújt a népszerű esemény. „Ha teszik a lányok előadása, de csak akkor, nagyon örülnénk, ha ezt szavazatként is megmutatnák a fiatal tehetségeknek” – tette hozzá Dreczó Tibor.

A gála, a járványhelyzet miatt idén az online térben tekinthető meg ingyen. A link a szoloduo.com oldalon érhető el. Csütörtökön 19 óra után Jávori Lili, az iskola 12. osztályos tanulójának, „Ambivalencia” című előadását tekintheti meg a közönség.

Jávori Lili

Pénteken szintén 19 órai kezdésű program keretében pedig Farkas Dorina, 10 osztályos diák, „Patyolatfekete” című produkciójában, valamint Tamaskó Helén már végzett, jelenleg Máltában ösztöndíjas táncművész „Szirén” című előadásában gyönyörködhetünk.

Farkas Dorina

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában