Ezer maszkot adtak át a buszvezetőknek Győrben – fotók

Szeles Szabolcs, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere 1000 darab FFP-2 maszkot adott át Volánbusz Zrt. győri telephelyvezetőjének, a győri autóbusz-vezetők részére. A maszkokat Dr. Vasas István, a Kardirex Egészségügyi Központ főigazgató főorvosa ajánlotta fel a Győri Segély Alapnak.

kisalfold.hu

Az alpolgármester úgy fogalmazott: „mindenkinek megpróbálunk olyan segítséget nyújtani, amivel ezt a krízis helyzetet a legjobb egészségben átvészelheti. A maszkok tekintetében elsősorban azoknak segítünk, akik a frontvonalban harcolnak nap mint nap, és a buszsofőrök ezekhez a hétköznapi hősökhöz tartoznak.

A Volánbusz Zrt. partnerségének köszönhetően, a menetrendi változások hozzájárultak a járatokon utazók létszámának csökkenéséhez. Most újabb lehetőségünk nyílt segíteni, hiszen a speciális maszkok nem csak az autóbusz-vezetők, hanem az utasok egészségének védelmét is szolgálják.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában