Frissdiplomások

2020.02.16. 15:35

Diplomaosztó a győri Kautz-karon – százötven végzős kapott oklevelet – fotók

„Az igazi játék most következik” – utalt köszöntőjében a jövőbeli kihívásokra és a folyamatos fejlődés fontosságára dr. Reisinger Adrienn dékánhelyettes a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar diplomaátadó ünnepségén, amelyen mintegy százötvenen vehették át oklevelüket szombaton az Egyetemi Csarnokban.

Széchenyi-egyetem

Fotó: CSABA JOZSEF MAJER // Majer Csaba Photo

„Nagyon jó a képzés a Széchenyi-egyetemen, versenyképes tudást kaptam. Nyugodtan kiemelhetem a kereskedelem és marketing alapszakot, amelyet marketingelemző szakirányon végeztem el. A családias légkörnek köszönhetően sok figyelmet kaptunk az oktatóktól.

A győri egyetem a szaktudás mellett munkalehetőséget is biztosít nekem. Nem kérdés, hogy a továbbtanulást is itt tervezem” – méltatta az intézményt kérdésünkre a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar szombati diplomaátadó ünnepsége előtt Lőrincz Gergő, aki tanulmányai mellett mint marketing megbízott segíti az Egyetemi Hallgatói Önkormányzatot.

Lőrincz Gergő (Fotó: Kun Zoltán)

Izgatottan várta oklevele átvételét Bittner Cintia is, aki úgy látja, diplomája versenyképes a piacon. „Most kereskedelem és marketing alapszakos diplomámat vehetem át, de elvégeztem már a Széchenyin egy másik alapképzést is, akkor szerettem bele ebbe az egyetembe és a környezetébe. Itt tartott a közösség is.

Éppen ezért gondolkodom, hogy beadom a jelentkezésem mesterképzésre is, de egyelőre a munkaerőpiacon szeretném kipróbálni magam, több helyről várom a cégek visszajelzését” – avatott be terveibe a végzős, aki egyetemi évei alatt szintén kapott lehetőséget, hogy az alma mater kötelékein belül dolgozzon. Bittner Cintia a HELIX Rendezvényszervező Iroda Rendezvényszervező osztályának vezetőjeként is kamatoztathatta tudását.

Bittner Cintiának a Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke, Máté Eszter adja át a Pro Auditoribus Díjat (Fotó: Bradics Péter)

Németh Nikolett gazdálkodás és menedzsment alapszakon, kontrolling szakirányon végzett, mint megtudtuk tőle, elkezdte a gépészmérnök alapszakot is a Széchenyin.

„Nagyon szeretem ezt az egyetemet. Komáromi vagyok, de Győr a szívemhez nőtt az egyetemi éveim alatt, hiszen nagyon jó térben és közegben zajlik az oktatás, vonzó a közösségi élet. Elégedett vagyok a tanárokkal is, mert megfelelő szinten és hangnemben kommunikálnak a hallgatókkal” – mondta a boldog frissdiplomás.

Németh Nikolett átveszi elismerését (Fotó: Kun Zoltán)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában