Tárlatvezetés pezsgővel

2020.02.16. 10:39

Emlékezetes Bálint-nap a fertődi Esterházy-kastélyban – galéria

A legmaradandóbb ajándékot, az együttlét emlékezetes élményét kapták Bálint-napon mindazok, akik szerelmükkel a fertődi Esterházy-kastély lenyűgözően szép környezetét választották összetartozásuk ünneplésére.

Munkatársunktól

Az Esterházyak és a szerelem tematikus tárlatvezetéseken ez alkalommal a párokról emlékfotó is készült, az exkluzív tárlatvezetések pedig pezsgős koccintással indultak.

Lászlónak és párjának Sopron és környéke volt ezen a napon az úti célja, a programokat keresve akadtak rá a különleges Bálint-napi programkínálatra, ami nagyon megtetszett nekik. Az impozáns kastélyt mindketten szépnek, lenyűgözőnek találták.

Márk meglepetés-ajándéknak szánta Brigittának, feleségének a szerelmesek napján az exkluzív pezsgős kastélylátogatást, aki a lenyűgöző barokk-rokokó helyszínen tudta meg, hogy a mai kastélylátogatáson kizárólag csak őérte van minden, mint ahogyan barátaik – Gyula és Julianna is – , akikkel együtt barangolhatták be Bálint-napon Magyarország legszebb kastélytermeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában