Helyi érték

2019.03.08. 18:29

Nőnapi ünnepséget tartottak a megyei iparkamarában - fotók

A vendégeket a kamara elnöke, Pintér-Péntek Imre köszöntötte.

Tudósító

Csütörtökön délután nőnapi ünnepséget tartottak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szent István úti székházában. A vendégeket a kamara elnöke, Pintér-Péntek Imre köszöntötte. A színes, tartalmas program két fiatal művész, Nemes Jeles Judit fuvola- művész és Stummer Márton gitárművész, a Duo Vivo tagjainak zenélésével kezdődött.


Mindketten kitűnően játszanak hangszereiken, melyet volt alkalmuk bizonyítani Magyarországon és több európai ország koncert színpadán. A zene után bő egyórás, nagyon jó hangulatú pódiumbeszélgetés kezdődött. Nagyszerűen felkészült, jó humorral és kommunikációs készséggel rendelkező újságíró, Fábián György vezette a műsort. Méltó partnerei voltak Csurák Erzsébet az ismert selyemfestő művész, Dr. Varga Balázs történész, politológus és Horváth Krisztián balettművész. Természetesen a téma a nő volt.

 

Fotók: Bögi TamásTársadalmi,családi szerepvállalásuk mellett bőven esett szó a vállalkozó nőről. Az utolsó kérdése az volt a műsorvezetőnek, hogy mindegyik vendég nevezzen meg egy női példaképet, vagy akire büszke. Dr. Varga Balázs az édesanyját említette, de szerinte ,amelyikük először kapott volna szót, bizonyára így tett volna.Csurák Erzsébet azt emelte ki lánya kapcsán, hogyan lett a lázadó tiniből szerető anyuka és anyukáját szerető felnőtt. Horváth Krisztián munkahelyi vezetője kapcsán említette, hogy milyen határozottak, céltudatosak tudnak lenni a nők a munkahelyükön.


Az esemény végén virággal ajándékozták meg a hölgyeket, majd állófogadás keretében kötetlen beszélgetés volt, mely alatt a két fiatal művész, a Duo Vivo tagjai, adtak "aláfestő" zenét.

Címkék#tudosito_KO
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!