2025.03.24. 18:44
Kisalföld főzőműsor indul - Szarka Zsófi Konyhájából jelentkezünk - videó, fotók
Új főzőműsor indul Szarka Zsófival a Kisalföld oldalán. Házias, magyar, klasszikus ételek és receptek, amiket sokan ismerünk és szeretünk. Ez lesz tematikája Az én receptkönyvem című főzőműsornak, amely márciusban debütál.
Szarka Zsófi gasztorújságíró, szakács, aki felvidéki származásából adódóan nem csak a magyar klasszikusokat, de a határon túli, régi recepteket is megfőzi és bemutatja a Kisalföld vadonatúj főzőműsorában.

Főzőműsor a kisalfold.hu-n Szarka Zsófiával
Győrtől nem messze, de már a határon túl születtem, Nádszegen, ahol a családom konyha-és ételszeretete korán megérintett. Először gasztroújságírással foglalkoztam, majd sok-sok éttermi gyakorlattal, saját főzőiskolákkal, főzőműsorokkal és élő gasztroshow-kal folytatódott a kalandok sora. Eltelt 15 év és még mindig a legjobb dolognak tartom az evést és a főzést. A konyha a család és barátok központi helye lehet, ahol a legjobb beszélgetések zajlanak, a legnagyobb szövetségek köttetnek és, ahol a finom ételekkel ki tudjuk mutatni a szeretetünket szavak nélkül is egymásnak. Ennek a rabja lettem és azt hiszem, ez már így is marad.
- fogalmaz Szarka Zsófia, aki hónapról hónapra hoz olvasóinknak finomabbnál finomabb fogásokat.
A nézőket, olvasókat ezentúl erre a kalandozásra hívom, hogy megoszthassam a legjobb receptjeimet és a hozzájuk tartozó igaz történeteimet!
Kisalföld főzőműsor - Szarka Zsófi Konyhája
Fotók: Molcsányi MátéMit főzünk az 1. adásban?
Mit főzzek holnap? – sokunknál napi kérdés ez. A főzőműsor célja nem más, minthogy ötletet és gusztust hozzon a háziasszonyoknak, háziuraknak egyaránt, hogy mit főzzenek a héten vagy a hétvégére. Találkozhatunk trükkökkel, praktikákkal, sajátos elkészítési módszerekkel, kedvenc magyar fogásokkal, de régi, féltett receptekkel is, amelyeket érdemes visszahozni a repertoárunkba. Tartsanak velünk Szarka Zsófi Konyhájába!
Az én receptkönyvem műsor első részének főszereplője a csirkepörkölt lesz nokedlivel és friss salátával. Szarka Zsófia megmutatja, ő hogyan készíti hiszen sokunk kedvence és ahány ház, annyiféle képen készül. - Nálunk hétköznap és hétvégén is, népszerű de a legfontosabb, hogy ízes, szottyos, szinte ragacsos pörkölt legyen, a nokedli pedig kézzel szaggatott. Én már bevásároltam hozzá, hamarosan érkezünk a videóval - mondta izgatottan a főzőműsor szakácsnője.
kisalfold.hu videó
- Látott már tojásválogató gépet? Nem? Ki ne hagyja a sokorópátkait! – Videóval!
- A szarvasmarhák tetemét rendőri kísérettel szállítják el a kamionok Rábapordányból – Videó
- Férfi kézilabda NB I - ETO University Handball Team–FTC-Green Collect 37-35 – Fotók, videó
- Mindent megkaptak, csak festeniük kellett: szebbnél szebb alkotások születtek Öttevényen – galéria, videó
- Kajlafalván az élet nem csak répa és mese – Fotók, videó