102 futó

2023.06.06. 20:24

Színnel-Lélekkel jótékonysági futóverseny a vámosszabadi iskoláért - fotók

A közelmúltban második alkalommal is megrendezték a Színnel-Lélekkel jótékonysági futóversenyt és közösségi napot Vámosszabadin - írta közleményében az iskola.

kisalfold.hu

Forrás: Vámosszabadi Általános iskola

A színharc és futóverseny mellett helyi kézművesek standjainál is vásárolhattak a résztvevők. A gyerekeknek pedig ugrálóvárral, számos mókás játékkal, arcfestéssel, csillámtetoválással, hajfonással és csokiesővel készültek a szervezők. 

Az esemény sokszínűségéről meghívott DJ-k, étel/italárusok, valamint látványos programok gondoskodtak. A futás után relaxálni vágyók egy szabadtéri jógaórán vehettek részt, valamint megtekinthették a győri FaceTeam bemutatóját is.

A tombola, valamint a nyertesek értékes díjairól pedig fő a támogató – Községi Önkormányzat Vámosszabadi – és szponzorok gondoskodtak. Közösségépítő, barátságos, lélekemelő nap volt, a futás teljes bevételét ami idén 400 000 forint a vámosszabadi iskola fejlesztésére fordítják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában