Kölcsönös tisztelet a jó hely titka

2023.06.05. 17:38

Kell egy jó csapat - dr. Csernus Imrét köszöntötték a Győri Vízi és Élményparkban - videó

Az utolsó tengeri csillag keresztszülőjét, dr. Csernus Imrét köszöntötte Kovacsics Imre a SPA Hungary Holding Zrt. vezérigazgatója hétfő délelőtt a június 17-én nyíló Rába Quelle Gyógy-, Termál-, és Élményfürdőben.

Barki Andrea

Fotó: Rákóczy Ádám

– Amikor megfogant bennünk, hogy a világon az első hét tengeri csillagos fürdője mi legyünk, egy minőségbiztosítási rendszerben gondolkodtunk. Azt szeretnénk, hogy a fürdő minden lényeges részének legyen egy csillaga: a szórakoztatásnak, a gasztronómiának, a gyógyászatnak, az uszodának, a szauna térnek. Minden területen a minőséget szeretnénk garantálni. Elérkeztünk az utolsó csillaghoz – jelentette be a vezérigazgató. Mint mondta, hiába épül a világ legszebb épülete, ha nincsenek benne emberek, akik a vendégekkel foglalkoznak. Nagyon fontos kérdés, hogy kik dolgoznak a fürdőben és hogyan fogadják a látogatókat. Ennek a területnek a keresztapja lett az ismert lélkbúvár, pszichiáter, dr. Csernus Imre.

– Számomra nagyon nagy megtiszteltetés a felkérés. Győrhöz a sport által több éves kötődésem van. Nagyon sok jó embert ismertem itt meg. Egy hely működtetéséhez a legfontosabb, hogy legyen egy jó csapat. Bízom benne, hogy ez itt meglesz. De még fontosabb, hogy azok az emberek, akik idejönnek tisztelettel legyenek az itt dolgozókkal, és viszont, mert a kölcsönös tiszteletnél nincsen fontosabb. Ha ez megvalósul, akkor ez egy csodahely lesz Magyarországon – szögezte le dr. Csernus Imre, aki a vezérigazgatótól meg is kapta a hetedik tengeri csillagot.

Fotó: Rákóczy Ádám

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában