300 km a 30 éves jubileumra

2023.06.09. 07:21

Végigtekerték 24 óra alatt! Hét győri audis egyhuzamban kerülte meg bringával a Balatont és a Velencei-tavat - friss fotók

A sportos győri négykarikás munkatársak nem először hódították meg egyetlen nap alatt a Balatont, ez már a nyolcadik túrájuk volt a legnépszerűbb hazai vízpart körül. Igaz, most nem csak a Balatont, ezúttal a Velencei-tavat is legyőzték.

Szeghalmi Balázs

1-2 kilóval könnyebben a balatonalmádi célban. A hét győri bringás összesen közel 311 km-et tett meg nem egész 24 óra alatt.

Szombat, 7.36 - Körbetekertek két tavat - Péntek este 22 órakor a rajt és cél helyszínére, Balatonalmádiba értek a bringások

"Mindenki szerencsésen körbe tekerte a Balatont és a Velencei-tavat, mind a heten egészségesen fejeztük be a túrát" - mondta portálunknak Nagy József, az egyik győri kerékpáros. A hét audis munkatárs összesen közel 311 km-et bringázott.

 
Visszafelé a Badacsony.

20.02 - Megcsinálják! Révfülöpön tekerünk, bő 45 km van hátra Balatonalmádiig - írták üzenetben a bringások

18.08 - Ráfordultak az északi partra, már Keszthelyen járnak

A Zala folyó Keszthely közelében.
A Sós-öbölnél a déli parton.

15.36 - Velencei-tó pipa, s már lassan a Balaton déli partját is maguk mögött hagyják a győri bringások

Fontos pontosítás az első hírünk képest - s ezért a hétfős csapattól és Olvasóinktól is elnézést kérünk -, hogy nem egész hétvége alatt szeretnék megtenni a bringások a 300 km-t, hanem 24 óra alatt. Erre egyébként minden esélyük megvan a győri audisoknak, hisz már Fonyódot is maguk mögött hagyták a déli parton, s legutolsó jelentkezésük szerint Balatonmáriafürdőnél pihennek kicsit és fagyival frissítenek.

Péntek, 7.17 - Voltak, amikor műszak után hódították meg a Balatont

"Elindult péntek kora reggel négy órakor a kis csapatunk Balatonalmádiból. Összesen heten tekerünk előbb Fűzfőn és Balatonkenesén át Székesfehérvárig, innen pedig irány a Velencei-tó. Ha sikeresen körbejártuk a kisebb tavat, visszafordulunk a Balaton felé, s terveink szerint egyhuzamban megkerüljük azt is" - mondta portálunknak Nagy József, az egyik győri audis bringás.

Az első feladat a Velencei-tó meghódítása.

A sportos munkatársak nem először hódítják meg egyetlen hétvége alatt a Balatont, ez már a nyolcadik alkalom. "Korábban volt, amikor egyből műszak után kezdtük a balatoni kört. Most kicsit kibővítettük a távot, 300 km-t céloztunk meg a gyár győri alapításának 30 éves jubileumára. Ezért iktattuk be az útvonalba a Velencei-tavat" - búcsúzott Nagy József.

A start Balatonalmádiban volt.

A győri bringásoktól az idei nagy tekerésről több képet és kis helyzetjelentéseket is kapunk majd, vagyis hírünket frissítjük a hétvége során.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában