Mozgás, sportolás, egészséges életmód

2023.05.30. 19:00

Kihívás Napja - Tizenöt perc sport Sopronban

Sopron idén is csatlakozott a Kihívás Napjához, melynek lényege, hogy adott településen 0 órától 21 óráig minél többen végezzenek legalább 15 percig tartó aktív testmozgást.

kisalfold.hu

A kihívás célja a mozgásra, sportolásra és az egészséges életmódra való ösztönzés, valamint „A legsportosabb település” cím elnyerése. Május 31-én, szerdán mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb mozgásformát, hiszen a városban több helyszínen és időpontban lesz sportolási lehetőség. 

– Az érdeklődők 13–16 óráig aerobikozhatnak, tornázhatnak a Várkerületen, a Mária-szobor melletti területen. A különböző edzések folyamatosak, így bármikor csatlakozhatnak valamelyik tréninghez – mondta el Szabó Bálint, a soproni sportfelügyelet csoportvezetője. A Kurucdombon lévő Halász Miklós Sporttelepen 14.30-tól a Soproni Torna Club bemutatóedzéseibe tekinthetnek be az érdeklődők, ahol a tornaszereket is kipróbálhatják – tette hozzá. A kihívás napi túra 17.15-kor indul a Hotel Lövér buszmegállótól. A Lőver Uszoda 6 és 12 óra között, a Mega Sportközpont pedig 11 és 15 óra között látogatható ingyenesen. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában