kisalfold.hu podcast

2023.05.28. 07:01

Gasztro-podcast - Pintér Mónika: Mentesen is teljesen

Tej-, tojás-, gluténérzékenység. Egyre több családban üti fel a fejét akár a szülők, akár a gyerekek körében. Emberpróbáló feladat minden nap előrukkolni valamivel a konyhában, ami tápláló, finom és lehetőleg változatos is legyen.

Pozsgai Kitti

Pintér Mónika

Pintér Mónika győri, ötgyermekes édesanya családjában mindenki érintett valamilyen szinten az ételallergiával. Küldetésének tartja, hogy saját tapasztalatait másokkal is megossza, ezért néhány éve Ambrus Évával közösen kiadták a Mentesen is teljesen! című családi receptgyűjteményt, melyben az alaprecepteken túl, reggeli és ebédötletek is vannak, sőt, ünnepi fogásokat is tartalmaz a vaskos kiadvány. Pintér Mónikával arról is beszélgettünk, hogy Győrben mennyire egyszerű, vagy nehéz bevásárolni egy allergiás családnak, de arról is mesélt, mennyi konyhai előkészülettel jár, ha vendégségbe, vagy kirándulni indul a család.

Hallgassa meg itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában