Zenés est

2023.05.14. 19:57

Bertalan Péter Győrben lépett fel

Szombat este nem sokkal hat óra után, Bertalan Péter énekes-előadóművész lépett fel a győri Marcal Étteremben.

Tudósító

Bertalan Péter a győri fellépés közben. Fotó: Gulyás Attila

"A közönségnek nem feltétlenül kell szeretnie az előadót, viszont az előadónak igen" - mondta Bertalan Péter, aki az önálló előadói estje során bizonyította is ezt a kijelentését. Az ötvenéves vendéglátói múlttal rendelkező zenész, egészen széles skálán mozgó repertoárjával szórakoztatta közönségét. Három részből állt a fellépő művész előadói estje. Elsőként tangóharmonikás összeállítással szórakoztatta a publikumot, majd táncdalok csendültek fel. A repertoárt ezután világslágerek, operettek, majd mulatós stílusok követték.

A mostani estén három születésnapját ünneplők is jelen voltak a szervezett programon, ahol nem maradhattak ki a zenés köszöntésből sem. A közönség is vegyes életkorúakból állt. A középkorúak és a fiatalok mellett az idősebb korosztályból is voltak jelen. Kezdetben a tangóharmonikás műsort nem annyira értékelte a közönség, azonban a táncdalok hallatán az időseknél a régi emlékek kerültek felszínre. A fiatalabbak pedig szüleiktől hallható dalokból merítve ismertséget, felpezsdült hangulat kerekedett. A műsor vége felé mindenki együtt énekelt az énekes-előadóművésszel.

A közel két órás zenés-szórakoztató műsorról mindannyian élményekkel gazdagon térhettek haza otthonukba - írta tudósítónk, Gulyás Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában