Harmincegyedik alkalom

2023.04.19. 14:29

Kerékpárverseny a Fertő tó körül

Harmincegyedik alkalommal rendezik meg a Fertő tavi kerékpáros versenyt, amely április 23-án, vasárnap kilenc órakor indul Fertőmeggyesről (Mörbisch).

kisalfold.hu

A nemzetközi versenynek a páneurópai piknik határátkelőnél, továbbá a Sopron-Balf–Fertőboz–Hidegség–Fertőhomok–Hegykő–Fertőszéplak–Fertőd útvonalon magyarországi szakasza is van, ahol rendőrségi és polgárőri biztosítás mellett hosszabb-­rövidebb ideig tartó forgalomkorlátozásokra számíthatnak a közlekedők. 

A legtöbb lakost érintő korlátozásra a páneurópai piknik határátkelőnél, Sopronban a plázánál lévő lámpás csomópontnál, a Virágvölgyi úti körforgalomnál, a Mély úti lámpás kereszteződésnél, a Pozsonyi úti körforgalomnál, a Rákosi utcai lámpás kereszteződésnél, a Balfi úti körforgalomnál, az M85-ös autóút „pihenőkereszt” fel- és lehajtójánál lévő körforgalomnál, illetve Fertődön az országhatárhoz vezető körforgalomnál kell számítani 9.15 és 11.15 óra között. Fontos információ még, hogy április 22-én, szombaton a Páneurópai Piknik Emlékhelynél lévő határátkelő és Szentmargitbánya (St. Margarethen) közötti közutat 13 és 18 óra között teljesen lezárják. 

A szervezők arra kérik a közlekedőket, hogy április 22-én 13 és 18 óra között a páneurópai piknik határátkelőt, április 23-án 9 és 11 óra között a 84-es főút versenyben érintett szakaszát lehetőleg kerüljék el. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában