Fogadj örökbe!

2023.03.27. 22:05

Soproni árva kutyák keresik szerető gazdájukat

kisalfold.hu

Fotó: Paul

Roxi (szuka)

Kétéves, oltott, csipes, ivartalanított, közepes testű kutya. Más ebekkel össze lehet barátkoztatni, szeret játszani. Szobatiszta, lakásban az egyedüllétet még szokja, nem rombol. Autóban ügyesen utazik, pórázon nem húz. A cicákkal viszonya nem ismert. Örökbefogadási szerződéssel, elő- és utókontrollal, kinti-benti tartással, házba korlátlan bejárással vagy lakásba szoktatással fogadható örökbe. Jelentkezni a Facebookon üzenetben vagy a [email protected] lehet a Soproni Állat- és Természetvédők Egyesületénél.

 

Filip (kan)

Egyéves, oltott, csipes, ivartalanított kutya. Nyurga lábú, vékony testű és eleinte kissé felénk kis kedvenc. Fontos lenne számára egy ebtárs. Szeret játszani és labdázni. Mindenképp többszöri találkozással és szoktatással lehet örökbe fogadni: szerződéssel, elő- és utókontrollal, kinti-benti tartással, házba korlátlan bejárással vagy lakásba szoktatással. Jelentkezni a Facebookon üzenetben vagy a [email protected] lehet a Soproni Állat- és Természetvédők Egyesületénél.

Fotós: Paul

Tokió (kan)

Ötéves, oltott, csipes, ivartalanított, bull jellegű kutya. Más ebekkel is jól kijön és cicákkal is szoktatható. Imádja az embereket, pórázon ügyesen sétál, viszont az autóban a boksz­ban való utazást nem szereti. Aktív, sportos gazdát keres. Örökbe fogadási szerződéssel, elő- és utókontrollal, kinti-benti tartással, házba korlátlan bejárással vagy lakásba szoktatással fogadható örökbe. Jelentkezni a Facebookon üzenetben vagy a [email protected] lehet a Soproni Állat- és Természetvédők Egyesületénél.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában