Nyessenek, vágjanak

2023.03.10. 07:00

Járható járdákat akarnak Rábatamásiban

Az akadálymentesítésre szólít fel az önkormányzat.

kisalfold.hu

A helyi önkormányzat az utóbbi években sok energiát és pénzt fordított az utak és járdák felújítására, építésére. A munkából gyakran a helyiek is kivették részüket, hiszen társadalmi munkával járultak hozzá a fejlesztésekhez. 

A község vezetői azt szeretnék, ha a gyalogjárók járhatók is maradnának és a környezetükben ültetett növények nem akadályoznák a forgalmat. Ezért azt kérik a falubeliektől, hogy az ingatlanjaik előtti szakaszokon lehetőleg végezzék el a gazok kiirtását, a járdára kinyúló faágak és bokrok megfelelő nyesését. 

Felhívják azoknak az ingatlanhasználóknak a figyelmét, akik előtt a járdára, a járda fölé a növényzet ránőtt, hogy szíveskedjenek gondoskodni a vágásról. 

„Tapasztalhatták azt az erőfeszítést, amit az elmúlt évek során az önkormányzat tett a település járdáinak rendbetételével kapcsolatban. Bízunk benne, hogy az érintett ingatlanhasználók kérésünknek eleget tesznek, ezáltal hozzájárulnak a település járdáinak rendeltetésszerű használatához” – szól az önkormányzat képviselőinek kérése. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában