Ajándékot ajándékért

2023.03.26. 12:02

Húsvéti Fészekrablás Gönyűn

Húsvéti fészekrablást szervez a gönyűi Közösségi Tér és Könyvtár. Megfelelő számú jelentkező esetén idén első alkalommal csatlakoznának ahhoz a már rengeteg helyen elterjedt húsvéti játékhoz, mely Solymárról indult évekkel ezelőtt.

kisalfold.hu

Fészekrakónak bárki jelentkezhet, aki vállalja, hogy húsvét vasárnap egy húsvéti fészket „épít” a kerítésére vagy kapuja elé, amiben apró ajándékok várják a fészekrablókat. Húsvét hétvégéjére elkészítik a térképet, amin az összes fészekrakó helyszínt megjelölik, majd ezzel a térképpel húsvét vasárnap a fészekrablók nekivághatnak a sétának.

Fészekrabló bárki lehet, aki szeretne részt venni a játékban és jelentkezik a szervezőknél. A megtalált fészekből kivehetnek egy ajándékot, de cserébe be kell tenniük egy köszönő ajándékot is. Ez a köszönőajándék lehet egy rajz, vers vagy bármi apróság. 

A játékhoz a szervezők a Facebook-on létrehoznak egy zárt csoportot, melybe felvesznek mindenkit, aki szeretne a játék részese lenni. Ebben a csoportban követhető nyomom a játék. A játékra a gönyűi lakosok jelentkezhetnek március 30-ig a06 20 387 0899 telefonszámon vagy a [email protected] emailcímen lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában