Jó cél

2023.03.27. 22:00

Eledelt gyűjtenek a puha praclisok Győrben

Az Országos Állatvédőrség Alapítványnak köszönhetően ismét lehetősége lesz a Győri Puha Praclik Egyesületnek, hogy eledelgyűjtést szervezzen Győrben, a Fehérvári úti SPAR-ban. A tavaszi „macskabumm” már elkezdődött, sorra születnek az apró kiscicák, emiatt egyre több feladatuk van az önkéntes állatmentőknek. Ebben az időszakban több a kandúrbaleset is, így nemcsak az éhes szájakat kell megtömni, de az orvosi számlák is megnövekednek az egyesületeknél.

kisalfold.hu

Fotó: www.raymondhavasi.com

– A márciusi gyűjtés sajnos nem a várt eredményt hozta, egyheti élelmet sikerült összegyűjteni. Bízunk benne, hogy az áprilisi gyűjtés jobban fog sikerülni! Aki tud és szeretne segíteni, április 8-án, szombaton 10–17 óra között a SPAR-ban a szokásos helyünkön tud támogatni minket: macskaalommal, jó minőségű cicakonzervvel, alutasakos eledellel vagy száraztáppal, Royal Canin tápszerrel, kutya­pelenkával. És amiből sosem elég: rizs, tészta, macskabújók és -játékok, puha plédek, tisztítószerek, öblítő, mosószer, papír törlőkendő – sorolta Rikovics Anita, a Puha Praclik alelnöke.

– Állandóan 100 körüli macska ellátásáról kell gondoskodnunk, ami rengeteg pénzt és energiát emészt fel. A megfelelő eledel beszerzése is nagy kihívást jelent, amit szeretnénk a gyűjtésekből megoldani, hogy a számlánkra (OTP, 11737038-21451315) befolyó összeget a sérült és beteg állataink megmentésére tudjuk fordítani.

Győri Puha Praclik Egyesület: Számítanak az állatbarátok támogatására április 8-án.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában