"Kapkodd a lábad"

2023.02.07. 17:22

Ügyességi játékos sportversenyt tartottak Sopronban, diákoknak - fotók

Ügyességi versenyt szervezett kedden a Doborjáni Ferenc Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény (EGYMI) „Kapkodd a lábad!” címmel, amit a soproni önkormányzat és a Sportfelügyeleti csoport támogatott.

kisalfold.hu

A sportversenyben hat csapat vett részt, amit kedden tartottak Sopronban.

Fotó: Máthé Daniella

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége által kitalált feladatsort a házigazda intézmény tanulói mellett a Kozmutza Flóra és a Tóth Antal EGYMI diákjai teljesítették. A rendezvényen Csiszár Szabolcs alpolgármester is részt vett, aki a megmérettetés végén díjakat adott át a versenyzőknek.

- A város életében fontos a szabadidős sport, de talán még fontosabb a diáksport! Az EGYMI intézmények diákjainak speciális igényeik vannak, így számos sportrendezvényből kiszorulnak. Azonban az Ő igényeiket is kielégítve szervezte meg Iski Zsolt a játékos megmérettetést - mondta el Csiszár Szabolcs. Hozzátette, köszönettel tartozunk a diákok testnevelés tanárainak.

A játékos megmérettetésen hat csapat vett részt és minden résztvevő elismerésben részesült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában