Oktatás

2023.01.30. 21:25

Iskolai sikerek Farádon - Emma több mint kétszáz diák között bizonyult a legjobbnak

Szép sikert hozott a Holenda Barnabás Regionális Matematika-Logika Verseny a Farádi Király Iván Általános Iskola számára. Nyerges Emma Róza, az intézmény második osztályos tanulója az első helyet szerezte meg. Emma több mint kétszáz diák között bizonyult a legjobbnak, a sikerhez felkészítői, dr. Kocsisné Horváth Nóra és Szabóné Varga Valéria segítették hozzá.

Munkatársunktól

Nyerges Emma Róza matematikából is nagyon eredményes és a sportban is ügyes. Fotó: Cs. K. A.

Márczisné Varga Lívia, a farádi iskola igazgatója további eredményekről is beszámolt. A Jedlik Ányos Szakgimnázium kapcsolatépítő versenyén, melyet leendő középiskolásoknak írnak ki, a nyolcadik osztályos Török Roland a hatodik helyen végzett.

A kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Iskolaközpont által meghirdetett hagyományos, többéves múltra visszatekintő, komplex természettudományos versenyen hetedik osztályos tanítványaik második helyezettként jutottak a döntőbe. A csapat tagjai: Baán Panka, Karsay Dorina, Heim Natália.

Nyerges Emma Róza pedig nemcsak matematikában remekelt: a Magyar Torna Szövetség Zsebibaba Országos Bajnokságán csapattársaival az országos negyedik helyet szerezték meg. A vidéki résztvevők közül pedig az első helyen végeztek.

Nyerges Emma Róza matematikából is nagyon eredményes és a sportban is ügyes. Fotó: Cs. K. A.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában