Ép testben ép lélek

2023.01.25. 21:21

Ingyenes testsúly-csökkentő programot hirdetnek Győrben

Komplex, nyolc alkalmas testsúly csökkentő programot hirdet az Egészségfejlesztési Iroda győri járási lakosoknak 18-60 év között.

kisalfold.hu

Az ideális testsúly az egészség egyik fontos alappillére. Megtartása, illetve elérése olyan betegségek megelőzését szolgálja, mint a cukorbetegség, hormonális problémák, magas vérnyomás, ízületi elváltozások. A túlsúly mentális állapotra gyakorolt hatása sem figyelmen kívül hagyható, a sikeres életmódváltás önbizalmat ad, növekszik az önértékelés, jobban érezheti magát a bőrében.

A mindennapi életben folytatott egészséges táplálkozással, életmóddal saját magunk tehetünk a legtöbbet önmagunkért, és közvetetten családunkért. Az EFI ehhez kínál a jelentkezőknek támogatást.

A Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda az aktív korú lakosságnak hirdeti meg komplex prevenciós életmód programját. A túlsúllyal küzdőknek február 6-án, és 13-án hétfőn 14-16 óráig tartanak egészségi állapotfelmérést, melynek során testösszetétel elemzést, BMI, azaz testtömeg index meghatározást végeznek. Az egészségestől eltérő értékekkel élő résztvevőknek a program második alkalmával - február 22-én, 13 órakor - dietetikus szakember tart csoportos foglalkozást iránymutatással a fogyás eléréséhez.

 

A tartós sikerhez, a testsúly megtartáshoz elengedhetetlen az életkornak megfelelő, rendszeresen végzett testmozgás. Az EFI programjának további 6 alkalma ezt szolgálja: a résztvevők a lélekre is pozitívan ható, vidám zumba fitnesz foglalkozásokkal tehetik teljessé az életmódváltást csütörtök délutáni és szombat délelőtti edzés lehetőséggel, havonta egyszer pedig várják őket az EFI város környéki gyalogtúráján.

Jelentkezés: [email protected]; 96/507-900/8575

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában