Elűzik a rosszat

2022.12.31. 07:01

Szilveszter a Rábaközben - Zenesátor Jánossomorján, tűzijáték Csornán, kereplők Szilsárkányban

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Jánossomorja: Városi szilvesztert szerveznek a központban 23 óra és 1 óra között. Zenesátorral, éjfélkor közös Himnusz-énekléssel, forralt borral és teával várja az érdeklődőket az önkormányzat, a polgárőr-egyesület és az önkéntes tűzoltó-egyesület. Az éjszakai órákban útlezárásra és forgalomelterelésre kell számítani.

Csorna. Szilveszter estéjén a városháza előtti térre várják az óév búcsúztatóit, a Himnusz után éjfélkor tűzijáték lesz. A premontrei apátság és a gazdabolt közötti szakaszt lezárják. Ezen a részen pirotechnikai termékek használata tilos!

Szilsárkány. Családi szilvesztert szervez az Együtt Szilsárkányért Egyesület szombaton délután négy órától a művelődési háznál. Kereplőkkel, hangkeltő eszközökkel indulnak sétára a résztvevők, majd visszatérve a kiinduló pontra szilveszteri kavalkád veszi kezdetét. Este nyolc órakor a program zárásaként tűzijáték lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában