Ez már művészet

2022.12.05. 08:13

Csodálatos mézeskalácsok vonulnak fel a Hegykői Csipkeházban - fotók

Tóth Angelika kapuvári mézeskalácskészítő lesz a Hegykői Csipkeház vendége december 10-11-én. Az érdeklődők elleshetik a mestertől, hogyan készíthet finom és gyönyörű mézeskalácsokat az ünnepekre. De igazán gyönyörűeket!

kisalfold.hu

Kiállításra és bemutatóra várja az érdeklődőket december 10-én és 11-én a Hegykői Csipkeház. Erre a hétvégére újra kigyúlnak a fények a nagy kiállítóteremben, ahol Tóth Angelika kapuvári mézeskalácskészítő mutatja be fantasztikus, aprólékosan, biztos kézzel és ízléssel kidolgozott finomságait.

 

Szombaton már délelőtt 10 órától látogatható lesz a kiállítása a Csipketeremben, lesz lehetőség vásárlásra is. Délután két órakor ízelítőt is ad Tóth Angelika a mesterségéből, megmutatja, hogyan kell díszíteni a mézeseket, ki is lehet próbálni a díszítést. Szombaton este 6-ig lesz nyitva a Csipkeház, de a kiállítás még vasárnap is megtekinthető 13 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában