Boldogabb lesz a karácsony

2022.12.14. 10:49

A Győri Nemzeti Színház közvetítésével kapnak ajándékcsomagot az egyszülős családok

Az Egyszülős Központ karácsonyi adománygyűjtő kampányhoz örömmel csatlakozott nagykövetként a Győri Nemzeti Színház. A nemes kezdeményezés országszerte szólította meg a színházakat, hogy segítsenek eljuttatni a csomagokat a vidéken élő családokhoz. A színházak képviseletében a nagykövetek kedden vették át a csomagokat.

- Példátlan összefogás alakult ki az egyszülős családokért, melyben az ország összes megyeszékhelyének színháza részt vesz, ezáltal 200 budapesti mellett 200 vidéken élő egyszülős családnak lesz boldogabb a karácsonya - fogalmazott Bakos-Kiss Gábor győri színházigazgató. 

A negyvenezer forint értékű csomagok kedden elindultak Győrbe, vasárnap adják majd át azokat a családoknak a Kisfaludy teremben.

Bakos-Kiss Gábor, a Győri Nemzeti Színház igazgatója kedden vette át a csomagokat és az Egyszülős Központ oklevelét az alapítvány képviselőjétől.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában