Jótékonysági vásár

2022.11.20. 14:55

Mesejáték, táncház is várta a gyerekeket Mecséren

Jótékonysági vásárt tartottak a mecséri óvodában: a programot a kézműves portékák mellett mesejáték, mozgás is színesítette.

kisalfold.hu

A jótékonysági program keretében a családoknak jó alkalom nyílt a találkozásra, együttlétre.

Nagyon jól sikerült az első Márton-napi jótékonysági vásár a mecséri óvodában. Az elmúlt hetek nagy izgalomban teltek, óvó nénik, dadus néni, gyermekek és szülők nagy örömmel, idejüket, energiájukat nem sajnálva készülődtek, hogy megvalósuljon a jótékonysági esemény.

A gyermekek kíváncsian várták, hogy mikor lesz a vásár, melyen nagy számmal vettek részt óvodások, idősebb gyermekek, szülők és nagyszülők egyaránt. A családoknak jó alkalom nyílt a találkozásra, együttlétre.

A vásáron kívül „A libapásztor” című mesejáték szórakoztatta az érdeklődőket Csapó Bori és Klinga Péter, a Győri Nemzeti Színház színészeinek előadásában. A gyermekek mozgásáról Takács István és Galgóczi Attila gondoskodott, akik egy fantasztikus táncházzal tették színesebbé a délután eseményeit.

A kézművesvásáron az óvodai portékák mellett fatermékek, népi hangszerek, kerámia- és mézkülönlegességek várták az ide látogatókat. A vásár mellett értékes tombolanyereményekkel, meleg ételekkel, italokkal szereztek örömet a szervezők a gyermekeknek és szülőknek. A felajánlásokból a gyermekek fejlődését szolgáló eszközök beszerzését valósíthatja meg a mecséri óvoda.

A jótékonysági program keretében a családoknak jó alkalom nyílt a találkozásra, együttlétre.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában