Eladó ingatlan

2022.11.20. 06:49

Luxus Győrzámoly zárt lakóparkjában - még pezsgőfürdő is várja az új lakókat 179 millióért - fotók

Pezsgőfürdő, tóra nyíló kilátás, vendégszoba: mindez egy luxusotthonban! A Győrzámoly üdülőövezeti, zárt lakóparkjában kínált ingatlanba azonnal beleszerettünk. És Ön? Árak, fotók, részletek most!

kisalfold.hu

A meleget kandalló, valamint a padlófűtés biztosítja, a hatalmas ablakfelületek elektromos redőnnyel szereltek a győrzámolyi otthonban. Fotók: Ingatlanbazár

“Győrzámoly zárt lakóparkjában (ÜDÜLŐÖVEZET), új építésű igényes otthon várja új tulajdonosát. Az új építésű, 160 m2-es, nappali+3 szobás, két fürdőszobás ingatlan nagy, fedett terasszal ellátott, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a telek végénél elhelyezkedő tóra.

A közvetlen vízparti kapcsolat, valamint a csendes környezet biztosítja a teljes kikapcsolódást, amihez még az öt személyes jakuzzi, valamint az infraszauna is hozzájárul. Az öntözőrendszerrel ellátott, parkosított telek szintén a nyugalom szigete.

És maga a ház: minimál, egyedi stílusú, nappali+3 szobás, két fürdőszobás, mosókonyhával ellátott, hűtő-fűtő klímával felszerelt, a meleget kandalló, valamint a padlófűtés biztosítja, a hatalmas ablakfelületek elektromos redőnnyel szereltek. Ára: 179 M Ft. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában