Olvasni klassz

2022.11.19. 18:34

Az egykori győri szépségkirálynő is bemutatta receptkötetét a Könyvszalonon - fotók

A győri származású Cserháti Tamara – egykori szépségkirálynő, ma boldog, kétgyermekes családanya – olvasóit egy különleges utazásra invitálja az izraeli gasztronómiába. A könyvbe 71 autentikus receptet gyűjtött az egykori szépségkirálynő - derült ki a Győri Könyvszalon szombati napján.

kisalfold.hu

Öröm az életben, öröm az ételben - hirdeti Cserháti Tamara receptkönyve. A szerző a Győri Könyvszalonon mutatta be kötetét.

Fotó: Huszar Gabor

A Miss World Hungary 2012 nyertesének könyve a recepteken túl betekintést nyújt az izraeli konyhaművészet eredetébe, annak bibliai gyökereibe és modern újításaiba.

Egész hétvégén izgalmas programokkal várja a Könyvszalon az érdeklődőket. Sokan érkeztek bringával az eseményre, hogy népszerű magyar írók, köztük számos helyi szerző kötetei közül válogassanak. Varga Katalin két lányával igyekszik minden évben kilátogatni a programra.

– A gyerekek mindig nagyon izgatottak, sosem megyünk haza üres kézzel. Számos, mostanra kedvenc szerzőm könyvével a könyvszalonon találkoztam először.

A vásárlás mellett izgalmas ingyenes előadások, számos dedikálás és író-olvasó találkozó is várja az érdeklődőket.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában