Helyi életstílus

2022.11.28. 08:51

A csornai diákok a víz útjával ismerkedtek meg

A Pannon-Víz Zrt. az elmúlt időszakban számos előadást és rendezvényt szervezett egy szemléletformáló pályázat keretein belül a vízbázisvédelem jegyében. Igyekeznek minél nagyobb betekintést nyújtani az érdeklődők számára a víziközmű-szolgáltatás mindennapjaiba, a kiszolgáló-­létesítmények működésébe, valamint a tudatos és felelős vízhasználat világába.

kisalfold.hu

A rákóczis diákok hasznos előadásokat hallgattak a Pannon-Víz munkatársaitól. Fotó: Borsi Viktória

Óvodák, oktatási intézmények, valamint nyugdíjasklubok számára tartottak előadásokat, írtak ki rajz- és tanulmányi versenyeket, szerveztek telephely- és létesítménylátogatásokat. Egy állami pályázaton nyert támogatás is segítette ezt a munkát a Pannon-Víznél.

A támogatott rendezvénysorozat ünnepi zárásaként a társaság csornai oktatótermében tartottak ismeretterjesztő, interaktív előadást, amelyen a II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Általános Iskola harmadik osztályos tanulói vettek részt. Rácz Attila, a zrt. elnök-vezérigazgatója és Lipovics János főmérnök köszöntője után a diákok hasznos információkat tudtak meg vízbázisaink védelméről, a szennyvízelvezető rendszerek használatáról, valamint hasznos tippeket kaptak a takarékoskodáshoz.

A rákóczis diákok hasznos előadásokat hallgattak a Pannon-Víz munkatársaitól. Fotó: Borsi Viktória

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában