Eladó ingatlan

2022.10.09. 06:11

Lipót éke - mutatunk egy nem éppen hétköznapi, 99,4 milliós nyaralót a Szigetközből - fotók

A Lipót területén kínált, termálfürdő közeli, vízpart melletti nyaraló tágas és közel sem úgy fest, mint egy átlag hétvégi házikó. Igényes faburkolatok, udvari jacuzzi: jöhet?

kisalfold.hu

A lipóti nyaraló jacuzzija. Fotó: Ingatlanbazár.hu

"Győr-Moson-Sopron megye, Lipót településen három egymás mellett lévő vízparti ingatlant kínálok eladásra, melyek közül ebben a hirdetésben egy 88 nm kétszintes nyaralót ajánlok megvételre. Jelenleg folyamatban van a bővítése, tervezett befejezése ebben az évben várható (2022). A vételár a befejezett ingatlanra vonatkozik, valamint tartalmazza a bútorokat is. Tetőfedése beton cserépfedés. A nappali belső fal és mennyezet burkolatát vörösfenyőből készült Tiroli jellegű faragás teszi hangulatossá. A földszinten nappali, konyha, étkező, fürdőszoba található. Az emeleten jelenleg egy szoba van, de a bővítése során kettő szoba, zuhanyzó és wc lesz kialakítva. A földszint burkolata járólap, az emeleten pedig padló van. Fűtése elektromos padlófűtés és inverteles hűtő fűtő klímával (a nappaliban) megoldott. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A napcellák helye ki lett építve, rákötési lehetőség adott.

A teraszon öt személyes jacuzzi található, ami skandináv szigetelésű, homok és vegyszer szűrőkkel felszerelt. A 202 nm telek füvesített, aminek kitűnő elhelyezkedéséből adódóan a természet közelségében lehet pihenni, az ingatlantól néhány méterre található vízben fürödni, csónakázni. Nemcsak a település, hanem az ingatlan is alkalmas télen és nyáron is életvitelszerű lakhatásra. A településen minden fontos intézmény megtalálható: iskola, óvoda, posta, üzletek. Nemcsak a Lipóti pékség híres országos szinten, hanem termál és élményfürdője is, ami egész évben várja a kikapcsolódásra vágyókat. A Szigetközben levő település elhelyezkedéséből adódóan Mosonmagyaróvár 17 km, Győr 28 km, Ausztria kb. 25 km távolságban van. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában