Esélyes a sikerre

2022.10.12. 07:00

Egyiptomban készül a világverseny döntőjére a győri szépségkirálynő - Fotók, videó

A nyáron rendezték meg a Fásy Ádám nevével fémjelzett Magyarok Világszépe Fináléját Dunakapu téren, ahol a szépségverseny győztese a győri Perger Patrícia lett. A gyönyörű lány már Egyiptomban, Sharm el Sheikh-ben készül a világverseny döntőjére, melyet pénteken rendeznek meg az Észak-Afrikai városban.

Ollári Gergely

Forrás: Miss Intercontinental Hungary

A győri lány a nyáron nem csak a koronát nyerte meg, egy új autóval is gazdagodott, és ő képviseli hazánkat az 50. jubileumát ünneplő Miss Intercontinental világversenyen Egyiptomban. A fiatal szépség már ott van a helyszínen, társaival együtt egy csodálatos szálloda vendégszeretetét élvezhetik Sharm el Sheikh-ben. A szervezők mindent megtesznek, hogy a világ közel nyolcvan országából érkezett versenyzők felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak. Többek között lehetőségük nyílt megismerkedni a helyi kultúrával, gasztronómiával, részt vettek egy sivatagi túrán, ahol quadozhattak, és a verseny fináléjára is gőzerővel készülnek. A győri lány izgatottam várta, mi vár majd rá Sharm el Sheikh-ben. A hotelben egy indiai lány lett a szobatársa, akivel hamar megtalálták a közös hangot. 

– Mindenki nagyon kedves. Meglepően sokan, összesen hetvenketten vagyunk, és mindannyian más országból érkeztünk. Az első naptól kezdve fotózásokon veszünk részt. A szponzor képeken kívül készülnek fürdőruhás fotók, és a hotel számára is nap mint nap készülnek alkotások. Fárasztó, hiszen reggeltől, kora estig elhúzódnak ezek a programok – fogalmazott lapunknak Perger Patrícia. 

A győri lány minden szabadidejét kihasználja a verseny helyszínén, sok időt tölt az edzőteremben, hogy tökéletes formában legyen a fináléra. A fotózásokon kívül folyamatosan ruhapróbákra várják a lányokat, interjúkat adnak, és egy bemutatkozó kisfilmet is forgatniuk kell az egzotikus helyszínen. Patrícia nem először fordul meg Egyiptomban, és nagyon élvezi a város atmoszféráját. 

– Sokat vagyunk sminkben, de sosem éreztem úgy, hogy el kell rejtenem az arcomat. Egyik nap búvárkodni lehetett a bikinis fotózás után, elsőként ugrottam be a tengerbe, és csodáltam meg a korallzátonyokat, és mélység élőlényvilágát – mesélte a fiatal lány. 

Hozzátette: meglepően kedvesek a riválisok, és bevallom többen megkerestek már, hogy elmondják  drukkolnak nekem, mert szerintük mindig magamat adom, és természetesen viselkedem. 

A tábor pár nap múlva már véget ér, a finálé előtt a győri lány egy fürdőruhás versenyén vesz majd részt, és a nemzeti magyar ruháját is megmutathatja egy programon. Azt mondja, izgalommal várja a verseny fénypontját, de mosolyogva, teljes szívvel, önmagát adva fog szerepelni a színpadon. 

Fásy Ádám a Miss Intercontinental Hungary licence tulajdonosa lapunknak úgy nyilatkozott: Patríciának minden esélye megvan ahhoz, hogy sikert érjen el. 

– Többek között azért, mert magabiztos színpadi rutinnal rendelkezik és a kiváló angol tudása is előnyt jelenthet számára a versenyen. A felkészülés idejére minden segítséget megkapott, csapatom minden tagja azon volt, hogy Patrícia a legjobb formáját hozza. Nagyon szurkolok neki – fejtette ki Fásy Ádám. 

A döntőt október 14-én rendezik majd. Addig még Patríciára és versenytársaira rengeteg feladat vár. Fotózások, tv-s szereplések, színpadi koreográfia gyakorlása, és persze az intelligencia teszt is, ami kiemelten fontos ezen a versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában