Jótékonysági bringatúra

2022.10.13. 20:39

400 ezer forintot gyűjtöttek Emmának, a nagybeteg mosonmagyaróvári kislánynak - fotók

A mosonmagyaróvári Lions klub által szervezett jótékonysági kerékpártúrán a kislány gyógykezelésére gyűjtöttek.

Emma édesapjával - fotók: Kerekes István

A mosonmagyaróvári Lions klub tagja, Pető Zsolt parasportoló augusztusban kézi hajtású kerékpárjával Passauból a Duna mentén Mosonmagyaróvárig tekert. Immár harmadszorra vágott neki a négyszáz kilométeres útnak. Ezúttal ismét vele tartott Dallos Tamás, ahogy tavaly is és új csatlakozóként Horváth Zoltán. A jótékonysági túra bevételét a Kisalföld alapítványa által is támogatott Németh Emma gyógykezelésére ajánlották fel.

Az összegyűlt támogatást csütörtökön adták át a kislánynak és családjának. Varga Bence egyesületi elnök emléklapokkal köszönte meg a közreműködők segítségét.

 Ezúttal 400 ezer forintos segítséget nyújtottak a Németh családnak. Az összeghez hozzájárult a bécsi Cosmopolitan Lions klub, illetve mosonmagyaróvári üzletekben és éttermekben is helyeztek ki adománygyűjtő ládákat. A gyűjtés tovább folytatódik: támogató forintjainkat a Móvár Printnél, a Simbadban, a Borhálónál, Szellőrózsa ABC-ben, 5 Perces étteremben és Monarchia Kávézóban adhatjuk le. 

A család köszönetet mondott a segítségért, a mostani adományt egy állítógép beszerzésére fordítják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában