Felejthetetlen örömöt szereztek

2022.09.28. 20:08

Rendőrök kedveskedtek a soproni gyerekeknek - szülinapos gyerkőcöket is felköszöntöttek - fotók

A hét elején több alkalommal is találkozhattak rendőrökkel a soproni gyerekek.

kisalfold.hu

A hét elején több alkalommal is találkozhattak rendőrökkel a soproni gyerekek. A Trefort Téri Óvoda Dózsa György Utcai Tagóvodájának több csoportja is izgalmas és tanulságos foglalkozást tartottak szeptember 26-án és 28-án a Soproni Rendőrkapitányságon Szabó Noémi rendőr törzszászlós vezetésével. A gyerekek megismerkedhettek a rendőri munkával miközben meglátogatták a kapitányságot, majd ezt követően egy közlekedésbiztonsági oktatáson vettek részt. Az udvaron felállított KRESZ pályán be is bizonyíthatták, hogy sikerült megjegyezniük az elhangzottakat. A program végén még egy szirénázó rendőrautóba is beülhettek.

Egy szülinapos testvérpárnak pedig az őket felköszöntő rendőrök szereztek felejthetetlen örömöt. Az öt és hét éves gyerkőcöket szeptember 26-án Jung Barbara és Szabó András rendőr őrmesterek vitték el rendőrautóban a balfi óvodába és iskolába.

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában