Utánajártunk a panasznak

2022.09.10. 20:06

Már aludni se tudnak - Dübörgő ventilátor a Tihanyi úton Győrben

Nagy Tiborné olvasónk Győrben, a Tihanyi Árpád úton lakik, a Kossuth Zsuzsa Leánykollégiummal szemben. Lapunkat azért kereste meg, mert állítása szerint a ház lakói nem tudnak aludni a kollégium konyhájának hangos ventilátorától.

kisalfold.hu

Illusztráció/pixabay.cm

Nagy Tiborné olvasónk tájékoztatása szerint a konyha üzemeltetését tavasszal vette át a gyermek- és közétkeztetéssel foglalkozó cég, az Eatrend. Az új üzemeltető átalakította a konyhát, ennek eredményeként a ventilátor jóval hangosabb lett a korábbinál. Reggel hatkor beindul, nagyjából délelőtt 11-ig zúg, a szemközti házban lakókat reggel nem hagyja aludni. Mint mondta, nyáron nem volt gond, hiszen nem üzemelt a helyiség, de most újrakezdődött a zaj a tanév kezdetével. 

Olvasónk panaszával megkerestük az Eatrend Magyarországot. Ordasi Nadin létesítmény- és gépjármű-üzemeltetési vezető válaszát azzal kezdte, hogy köszönik olvasónk jelzését. 

– Ahhoz, hogy munkatársaink biztonságos körülmények között tudjanak dolgozni, nagy teljesítményű elszívókra van szükségünk, melyek a keletkezett gőzt, párát és égésterméket a lehető legrövidebb időn belül kivezetik a főzőtérről. 

– A zajhatást mi is észleltük, üzemeltetési osztályunk több helyi vállalkozóval is egyeztetett már, melynek során több szerelési, szigetelési munkálaton átesett a rendszer; sajnos mi is tapasztaljuk, hogy kevés eredménnyel, azaz továbbra is zajos. Üzemeltetési osztályunk újabb alvállalkozókkal veszi fel a kapcsolatot, türelmüket kérjük, amíg a helyzet rendeződik – adott reményt a helyzet megoldására a cég üzemeltetési vezetője. Amint a helyzet javul, hírt adunk róla. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában