Közösségben

2022.09.30. 21:00

Civilek mutatták be programterveiket Győrben

Sajtóreggelire hívta a a Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ csütörtökön a TIT-székházba a megyei civil szervezeteket, ahol bemutathatták a következő időszak rendezvényeit.

kisalfold.hu

A Gézengúz Alapítvány egyik korábbi csoportos foglalkozása. Fotó: Kisalföld-archívum

A Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület szolgáltató központja szülősegítő szolgáltatást indított autista vagy egyéb más okból SNI-s gyermeket nevelő szülőknek. A Gézengúz Alapítvány november 20-án ünnepségen mond köszönetet a támogatóinak. A Start­ITup Győr minden hónap első szerdáján hozza össze a város vállalkozóit.

A Papák, Mamák, Csemeték Egyesülete november 11-én 19 órától a Bécsi kapu térről indul kék lámpás sétára. A Lehner Gyula Turista Egyesület október 1-jén a Cuha-szurdokban 10 kilométeres körtúrát, október 14-én a Ság hegyen 10 kilométeres Vulkán-túrát szervez. A Sokorópátkai Nőegylet őszi jótékonysági bálját október 15-én, a vörös barátok nyomában indított kísértetjárta túrát október 22-én tartják.

A Baráti Borzongásra Győrújbaráton október 31-én kerül sor. A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség október 8-án 10 órakor a Flesch Károly Kulturális Központban rendezi meg a civil napot, ahol díjakat is átadnak. A XVI. Jánossomorjai Tökfesztivált a Jánossomorjai Független Közéleti Társaság – Társaskör Egyesület a Balassi Bálint Művelődési Házban rendezi október 8-án. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában