Több fizetést nem adhat, de csillogó autót igen

2022.09.26. 12:46

A pedagógusok iránti tiszteletből ingyen takarít a győri férfi

Pedagógusoknak segít ingyenes autókozmetikai szolgáltatásaival a NeshCar Detailing. A közösségi médiában hirdette meg jótékony akcióját a pinnyédi cég.

Bella Violetta

Buda András rendes munkaidején túl, általában hétvégén végzi az extra feladatot.

Fotó: Csapó Balázs

Buda András tulajdonos azt mondta lapunknak, így szeretné támogatni a maga eszközeivel a tanárokat, óvópedagógusokat.

Rengeteg türelem kell a tanári pályához

– Látom, mit küzdenek a gyerekekkel, rengeteg türelem és kitartás kell ehhez a pályához. Ha az ember mérnök lesz, akár kevesebb tanulással is a tízszeresét megkeresi, pedig a pedagógusok munkája nem kis felelősséggel jár. Oktatják, nevelik, vigyázzák a gyerekeket. Kisfiam most kezdte az első osztályt, tudom, mennyit keresnek és mennyit dolgoznak. Szinte a második szülője a gyereknek a tanár, hiszen az iskolában tölti a legtöbb időt. Nagyobb megbecsülést érdemelnének.

Örülnek a lehetőségnek

Felhívásában Buda András azt írja, tudja, hogy ez nem olyan nagy segítség, amire szükségük lenne a nevelőknek. – Nekem erre van lehetőségem. Aki igénybe szokta venni, tudja, hogy mennyivel jobb beülni egy tiszta autóba, még az ember közérzetére is hat. Apróság, jelentéktelen dolognak tűnik, de én ezzel tudok segíteni.

Mióta kitette a posztot, folyamatosan csörög a telefon, a tanárok, tanítók és óvópedagógusok örülnek a lehetőségnek. – Nem a reklám miatt csinálom, hanem mert megérdemlik. Ez azért a mai világban luxusszolgáltatás, és amikor az ápolónőknek csináltam a Covid alatt, akkor sem lett emiatt több vendégem.

Hétvégén végzi a plusz munkát

Rendes munkaidején túl, általában hétvégén végzi az extra feladatot. Egyelőre november 11-ig várja az időpont-foglalásokat a járművek tisztítására ápolására, de ha ereje engedi, szeretné meghosszabbítani az akciót.

Buda András rendes munkaidején túl, általában hétvégén végzi az extra feladatot.
Fotós: Csapó Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában